“4. Biyokimya Konferansı”

28/11/2017 - 10:34
16/12/2017 08:00 · 17/12/201719:00 Kemal Kurdaş Salonu Kimya Topluluğu

Biyokimya konferansları her yılın aralık ayında düzenlenmektedir. Ortadoğu Teknik Üniversitesi öğrencileri bilimsel bir çerçevede düzenlediği bir etkinlik olan ODTÜ Biyokimya Konferansı, biyokimya konulu diğer konferansların öncüsü oldu. Bu alanda kendini geliştirmek veya bilgi sahibi isteyenler için bir fırsat olanağı olmak amacıyla yapılmaktadır. Önceki üç konferansta uluslararası platformlarda tanınan, makaleleri birçok bilimsel dergide yayınlanmış akademisyenleri ve alanında önemli şirketleri tanıma fırsatı sağladı. Geçmiş olan konferanslarımız ülkemizde yeni yeni gelişmekte olan biyokimyanın üniversite öğrencileri arasındaki farkındalığını arttırdı ve üniversite öğrencilerini akademisyenler ve sektörle alakalı şirketlerle bir araya getirdi.