“Bilişim Günü”

30/04/2019 - 12:21
07/05/2019 09:00 A Salonu Bilgisayar Topluluğu

ODTÜ Bilgisayar Topluluğu olarak alanlarında uzman isimlerin bilgi, tecrübe ve araştırmalarını bizlere aktaracağı şekilde evrilmiş bir Bilişim Günü ile daha karşınızdayız! Bu yılki etkinliğimiz bilişim alanını ele alırken akademik bir profil çiziyor, aynı zamanda endüstriyi de unutmuyor.

Bu yılki konuşmalarımız arasında JotForm CEO'su Aytekin Tank'tan "Start-up Kültürü", Bilgi Üniversitesi öğretim üyesi Chris Stephenson'dan "Gelecek Fonksiyonel Programlamada", Bilkent Üniversitesi öğretim üyesi Özcan Öztürk'ten "Heterogeneous Computing" ve üniversitemiz öğretim üyesi Tolga Can'dan "Bioinformatics" temalı konuşmalar yer alıyor. Fuaye alanında JotForm, VLMedia ve Insider'ın standları da bulunan dopdolu bir program sizi bekliyor.