“VI. Zeka ve Yetenek Kongresi ”

28/09/2018 - 10:36
29/09/2018 09:00 · 30/09/201817:30 TÜM MERKEZ Eğitim Fakültesi ve Türkiye Zeka Vakfı

Kongre Hakkında

Türkiye Zeka Vakfı olarak, 2013 yılından bu yana her yıl “Zeka ve Yetenek Kongresi” adında büyük bir kongre düzenliyoruz. Ülkemizin akıl, zeka ve yetenek alanlarındaki birikimini yansıtan ve bu birikime katkı sunmayı kendine görev edinen bu kongrelerin altıncısı 29-30 Eylül 2018 tarihlerinde ODTÜ Kültür Kongre Merkezinde toplanıyor.

VI. Zeka ve Yetenek Kongresinde de, her yıl olduğu gibi, konunun uzmanlarını, sanat ve edebiyat dünyasından yetenekleriyle öne çıkmış olan toplum önderlerini, Türkiye’nin dört bir yanından gelen eğitimcileri, öğrencileri ve aileleri bir araya getiriyoruz.

VI. Kongremizin, tıpkı daha önceki kongrelerimiz gibi tüm katılımcıların birbirlerini dikkatle dinleyeceği ve sorgulayacağı, birikimlerini herkesin kullanıma açacağı, ortak sorunlarımıza ortak çözümler arayacağımız bir kongre olacağına inancımız tam.

Bu yıl da, konuyla ilgili alanlardan uzmanların sunumlarına ve panellere paralel olarak ayrı salonlarda atölye çalışmaları yürütülecek. Bu atölye çalışmalarında sınırlı sayıda katılımcı, etkileşimli bir ortamda uygulayarak öğrenme olanağına sahip olacak.

Tüm ilgilileri VI. Zeka ve Yetenek Kongresine bekliyoruz.

NEREDE?

ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi