Yemek Menüleri


Yemek Menü 1

Karamelize Soğan ve Cezayir Körisi ile Lezzetlendirilmiş Mercimekli Hint Böreği
Tatlı-Acı Sos ile
Toprak Güveçte Pişirilmiş 7 Baharatlı Fırında Tavuk
Dereotlu Yarma Pilavı
Tzatziki
Şekerpare
Ekmek Çeşitleri
Meşrubat
Yemek Menü 2

Sebzeli Krep, Beşamel Sos ile
Japon Ekmek Kırıntısı ile Panelenmiş Tavuk Şeritleri, Kırmızı Biber Çektirmesi ile
Ev Kesmesi Mantarlı Çorum Eriştesi
Biberiyeli Sote Sebzeler
Mozaik Revani, Çikolata Sosu ile
Ekmek Çeşitleri
Meşrubat

 

Yemek Menü 3

Geleneksel Peynirli Su Böreği, Mantarlı Zerdeçal Sosu ile

Fırında Tarhanalı Gül Levrek

Muskatlı Sote Ispanak

Balık Patatesi

Helva Trio (Sade, Kakaolu ve Tarçınlı Un Helvası)

Ekmek Çeşitleri

Meşrubat

 

Yemek Menü 4

Ispanak ve Peynirli Börek
Defne Yaprakları ile Pişirilmiş Macar Gulaşı
Kırık Buğdaylı Sebze Beğendi
Kajun Baharatlı Kibrit Patates
Portakallı Revani
Ekmek Çeşitleri
Meşrubat

 

Yemek Menü 5

Soğuk Başlangıç Tabağı
Mini Kabak Bayıldı, Karamelize Soğanlı Bakla Fava, Krep Rulosu İçerisinde Ezine Peyniri ve Kurutulmuş Domatesli Paşa Meze, Tost Melba Üzerinde Tahinli Babagannuş

Kısık Ateşte 7 Saat Pişirilmiş Kuzu Tandır
Yenibahar ve Kuş Üzümü ile Lezzetlendirilmiş Saray Pilavı
Acılı Nar Ekşili Kaşık Salatası

Organik Yarmalı Fırın Sütlaç
Meşrubat