“ODTÜ Çaylaklar Münazara Turnuvası”

29/11/2019 - 14:45
02/12/2019 09:00 B ,D Salonu Münazara Topluluğu

Topluluk

ODTÜ Münazara Topluluğu; ODTÜ bünyesinde, amatör öğrenci topluluğu olarak faaliyet göstermektedir.

ODTÜ Münazara Topluluğu Türkiye'nin en köklü ve başarılı münazara topluluklarından biridir. Kurulduğu günden bu yana ODTÜ ve Türkiye'de tartışma ve münazara kültürünü geliştirmeye çaba harcayan topluluğumuz çalışmalarını aktif bir şekilde sürdürmektedir. ODTÜ Münazara, ODTÜ öğrencilerinin yurt içi ve yurt dışı turnuvalarda ODTÜ'yü başarıyla temsil etmelerini sağlamak ve Münazara ortamına katkı sağlamak adına uluslar arası başarılı turnuva organizasyonları, seminerler, söyleşiler ve eğitimler düzenlemeyi sürdürmektedir.

ODTÜ Münazara, çalışmalarını Türkçe ve İngilizce olarak çift dilli gerçekleştirmektedir.