“AdımODTÜ Lisans Araştırmaları Günü”

21/11/2019 - 14:56
21/11/2019 16:00 A, Salonu Küçük Fuaye ODTÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi

Neden ODTÜ Lisans Araştırma Projeleri?

ODTÜ'de araştırma sadece doktora öğrencileri ve öğretim üyeleri tarafından gerçekleştirilmez. Lisans öğrencileri de bölümlerde, araştırma merkezlerinde ve farklı disiplinlerden hocaların bir arada çalıştığı ODTÜ Tasarım Fabrikası’nda bilimsel projelerde görev alabilirler. ODTÜ Lisans Araştırma Projeleri fonunu destekleyerek, bilimsel projelerde görev alan öğrencilerimize destek olabilirsiniz. Bu fonda toplanan bütçe araştırma yapan lisans öğrencilerini desteklemek üzere kullanılacak, desteklenen projeler, bağışçılarımızla paylaşılacaktır. İleri zamanlarda bu projelerde görev alabilir, mentorluk yapabilirsiniz.

AdımODTÜ Lisans Araştırmaları Projesi kapsamında bağışçılarımızın değerleri katkılarıyla 2018 yılında 17 proje, 2019 yılında 22 farklı bölümden 27 proje desteklenmiştir. Desteklenen lisans araştırma projeleri örneklerini 2018 AdımODTÜ Lisans Araştırmaları Broşürü ve 2019 AdımODTÜ Lisans Araştırmaları Broşüründen inceleyebilirsiniz.

2020 yılı lisans araştırmaları projesine 30 Ocak 2020'ye kadar formu doldurarak başvurabilirsiniz.