“Ödül Töreni”

28/11/2017 - 11:09
19/12/2017 17:00 A Salonu ve Küçük Fuaye ODTÜ Prof. Dr. Mustafa N. PARLAR Eğitim ve Araştırma Vakfı

PARLAR VAKFI BİLİM ÖDÜLLERİ

ODTÜ Prof. Dr. Mustafa N. PARLAR Eğitim ve Araştırma Vakfı’nın amacı Üniversite-Endüstri ilişkilerini geliştirmek, bilimsel araştırmalara ve araştırmacılara destek olmak, Orta Doğu Teknik Üniversitesi öğrencilerine burs vermek, Üniversitemize araç gereç sağlamaktır.

Aynı zamanda, seçkin bilim adamlarının ve uygulamacıların, tüm bilim alanlarındaki araştırma ve uygulama çalışmaları ile hizmetlerini değerlendirmek, yetkin­liklerini belgeleyerek çalışmalarına güç katmak ve yetişmekte olan kuşakları özendirmek amacıyla her yıl ONUR, BİLİM, HİZMET, ARAŞTIRMA TEŞVİK, TEKNOLOJİ TEŞVİK ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde ODTÜ YILIN EĞİTİMCİSİ, ODTÜ EĞİTİMDE ÜSTÜN BAŞARI ve ODTÜ YILIN TEZİ ÖDÜLLERİ ile Mütevelli Heyeti Kararı ile ÖZEL ÖDÜLLER vermektedir.