ODTÜ KÜLTÜR ve KONGRE MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ / KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA

ODTÜ KÜLTÜR ve KONGRE MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA

DUYURUSU

Yükseköğrenim Kurumlarında Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırılabilmesine İlişkin Usul ve Esaslar çerçevesinde haftada 15 saati geçmemek üzere ve saat başına ödenecek brüt ücret; "Lisans öğrencileri" ve "Yüksek Lisans öğrencileri" için "70,00 TL" olmak üzere toplam (1) öğrenci çalıştırılacaktır.

ÖĞRENCİNİN ÇALIŞTIRILACAĞI:

Okul/Fak/Birim Adı: Kültür ve Kongre Merkezi Müdürlüğü

Başvuru Yeri: Kültür ve Kongre Merkezi Müdürlüğü Sekreterlik

Son Başvuru Tarihi:01.11.2024 (16.00’a kadar)

A-Kısmi Zamanlı Olarak Çalıştırılacak Öğrencilerde Aranan Nitelikler

1. Disiplin cezası almamış ve/veya hakkında herhangi bir disiplin soruşturması açılmamış olmak.

2. Tezsiz yüksek lisans ve özel öğrenci hariç olmak üzere Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ne kayıtlı öğrenci olmak.

3. Kayıt donduran öğrenci veya yabancı uyruklu öğrenci olmamak.

4. Normal eğitim -öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak, kısmi zamanlı öğrenci olarak görevlendirildiği dönemde eğitimini hiçbir şekilde uzatmamış olduğunu belgelemek.

5. Lisans öğrencilerinin en az 3.dönem öğrencisi ve not ortalamalarının ise en az 2.25/4.00 olması gerekmektedir. Lisansüstü öğrenciler için not ortalamasının en az 3.50/4.00 olması gerekmektedir. Hazırlık sınıfında öğrenim gören öğrenciler sadece Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na bağlı Kültür ve Kongre Merkezi Müdürlüğü'nde görevlendirilecek olup, hazırlık sınıfı öğrencilerinde not ortalaması aranmaz.

6. Yetim maaşı ve nafaka hariç, asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak.

7. Daha önce sözleşmeye aykırılık nedeniyle sözleşmesi feshedilmemiş olmak,

8. Şehit  ve gazi çocuğu olduğunu belgeleyen öğrenciler ile engelli öğrenciler için sadece normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak, yabancı uyruklu öğrenci olmamak ve disiplin cezası almamış olmak şartları aranır.

Başvuru için gerekli belgeler,

a. Nüfus cüzdanı fotokopisi,

b. Kısmi Zamanlı Öğrenci Talep Formu (İdari Birimler için B),

c. Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Sözleşmesi,

d. Genel Sağlık Sigortası Beyan ve Taahhütnamesi,

e. Öğrenci not ortalamasını gösterir belge.

İşin Tanımı / Niteliği Alınacak Başvuru Sayısı: 5

Ofis personeline yardımcı olmak, ofis personelinin vereceği işleri yapmak,

Ofis programları ( Word, Excel vb.) biliyor olmak